Tømrer

Vi hjælper privat- og erhvervskunder med at udføre alt slags tømrer- og snedkerarbejde i hele Nordsjælland

Din lokale tømrer til privat og erhverv

Har du brug for en tømrer til at udføre dit næste byggeprojekt? Hos Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester kan vi udføre enhver tømreropgave uanset hvor stor eller lille opgaven er. Som din samarbejdspartner giver vi faglig og teknisk rådgivning, så du som kunde kan få de bedste og mest holdbare resultater. 

Vi sørger for at skabe en gennemsigtig kommunikation, så du kan føle dig opdateret på hvert enkelt trin af byggeprojektet. Din tilfredshed er nemlig vigtig for os, derfor sørger vi for at du bliver en del af processen, så der ikke forekommer misforståelser eller fejl.  

Uanset om du henvender dig som privat- eller som erhvervskunde, så hjælper vi gerne med at lave et godt stykke håndværk. Som din samarbejdspartner, kan du trygt regne med at vi udføre opgaven efter dine behov og ønsker.

Som din pålidelige samarbejdspartner i Nordsjælland kan du altid tage kontakt til os på telefonen 50 111 333 eller sende en mail til RA@RuneA.dk

Vores tømrer services

Vi tilbyder dig som kunde en bred vifte af service ydelser, så du ikke skal have fat i flere samarbejdspartnere til dit byggeprojekt. Vores kerneområder indebærer.: 

Tagrenovering
Vinduer og døre
Træterrasse
Renovering

Står din tømreropgave ikke på listen, så er du altid velkommen til at ringe til os for yderligere spørgsmål. Hos Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester ApS, sidder vi altid klar til at give dig en faglig rådgivning på din opgave. Vi sørger for at sammensætte et skræddersyet tilbud, så du som kunde modtager den helt rigtige pris. 

Tømrerfirma i Nordsjælland

Vi udfører tømrer arbejde i Nordsjælland mere specifikt Frederikssund, Halsnæs, Hillerød og Gribskov kommune.

Kontakt os i dag

Hos Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester ApS hjælper vi både privat- og erhvervskunder i Halsnæs og omegn. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din næste byggeopgave.

Vi giver selvfølgelig faglig rådgivning, så du kan få dækket dine behov og ønsker bedst muligt.

tømrer