Tømrer Melby

Vi er din lokale tømrer i Melby.

Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester ApS holder til i Halsnæs kommune.

Din lokale tømrer i Melby

Søger du en lokal tømrer i Melby til dit næste byggeprojekt? Så er Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester ApS din rette samarbejdspartner. Uanset hvor stor og kompliceret opgaven er, så står vi altid klar til at realisere dit byggeprojekt, som dit foretrukne tømrerfirma. 

Vi varetager alle former for tømrer opgaver både for private og erhvervskunder i Melby og omegn. Uanset hvilken opgave du har gemt til os, så tager vi gerne imod den med åbne arme. Skal du have foretaget et mindre eller større byggeprojekt til et sommerhus, lejlighed eller en erhvervsbygning, så kan du trygt regne med os. 

Som din lokal tømrer i Melby og omegn, kan du altid tage kontakt til os på telefonen 50 111 333 eller sende en mail til RA@RuneA.dk.

Vores tømrer services

Vi tilbyder dig som kunde en bred vifte af service ydelser, så du ikke skal have fat i flere samarbejdspartnere til dit byggeprojekt. Vores kerneområder indebærer.: 

Tagrenovering
Vinduer og døre
Træterrasse
Renovering

Står din tømreropgave ikke for oven, så er du altid velkommen til at ringe til os for yderligere spørgsmål. Hos Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester sidder vi altid klar til at give dig en personlig rådgivning på din opgave, til den helt rigtige pris. 

Tømrerfirma i Nordsjælland

Vi udfører tømrerarbejde i Nordsjælland mere specifikt i Halsnæs, Gribskov, Frederikssund og Hillerød Kommune.

– Frederiksværk
– Halsnæs
– Hundested
– Liseleje
– Melby
– Ølsted
– Asserbo

Bor du udenfor disse byer, så hører vi stadig gerne fra dig!

Kontakt din lokale tømrer i Melby

Som din lokale tømrer-/snedker i Halsnæs kommune hjælper vi både privat- og erhvervskunder i omegn. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din næste byggeopgave.

Vi giver selvfølgelig en god vejledning og rådgivning, så du kan få dækket dine behov og ønsker bedst muligt.

Rune Andersen Tømrer og Snedkermester ApS