Træterrasse

Vi bygger og renoverer træterrasser i hele Halsnæs kommune

Træterrasser i alle størrelser

Hos Rune Andersen udfører vi træterrasser i alle størrelser og former for både private og erhvervskunder. Vi udfører tømrerarbejde i hele Halsnæs kommune, placeret i Nordsjælland. Her tilbyder vi at bygge træterrassen til alle former for boligtyper, men vi oplever især at træterrasser til sommerhuse er vældig populære.

Hvis du ønsker at høre mere om opbygning af træterrasse eller materialer, er du velkommen til at kontakte os på 50 111 333 eller skriv en mail til RA@RuneA.dk.

Har du allerede en terrasse?

Har du en terrasse, men trænger den til en renovering? Eller måske ønsker du at ombygge eller udvide din terrasse, så har vi løsningen til dette. Vi kommer gerne ud og kigger på din nuværende terrasse, hvor vi sammen kan finde ud af, hvilken løsning der er bedst for dig. 

Vi hjælper også gerne til med mindre reparationer eller almindelig vedligeholdelse.

Træterrasse priser

Skal terrassen være overdækket, bygget på pæle med udsigt eller måske en sandkasse i hjørnet til børnene? Mulighederne er utallige.

Fordi vi har muligheden for at bygge mange forskellige typer træterrasser, kan det være svært at give en præcis pris på det færdige projekt. Prisen vil være baseret på opgavens omfang, og valget af de materialer du ønsker.

Lad os hjælpe dig med din nye træterrasse

Vores primære fokusområde er Halsnæs kommune i Nordsjælland. Her bygger vi træterrasser til alle boligtyper, uanset om det er et sommerhus, villa eller noget helt tredje.

Har du nogle spørgsmål til vores tømrer omkring arbejdsopgaver, eller søger du sparring og vejledning til, at komme videre med dit projekt? Så kan du ringe til os på 50 111 333 eller skrive en mail til RA@RuneA.dk.

Vi vil herefter tage den indledende samtale, og få snakket om dine forventninger. Vi vender også gerne tilbage med et tilbud, når vi har undersøgt opgaven nærmere.

Kundeudtalelser