Tømrer Asserbo

Vi er dit lokale tømrerfirma i Asserbo.

Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester ApS holder til i Halsnæs kommune.

Rune Andersen er din lokale tømrermester i Asserbo

Har du brug for en tømrermester i Asserbo til at udføre dit næste byggeprojekt? Hos Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester varetager vi alle opgaver uanset størrelse og omfanget af opgaven. Som din pålidelige tømrer står vi klar til at give faglig rådgivning, så du kan få det meste ud af dit byggeprojekt. Vi sørger for at skabe en gennemsigtig kommunikation, så du kan følge med på hvert enkelt trin af byggeprojektet. 

Vi varetager alle former for tømrer opgaver både for privat- og erhvervskunder i Asserbo og omegn. Uanset om det er en mindre eller større tømrer opgave er, så hjælper vi gerne med at lave et godt stykke håndværk. Som din samarbejdspartner, kan du trygt regne med at vi udføre opgaven efter dine behov og ønsker.

Som din lokal tømrer i Asserbo og omegn, kan du altid tage kontakt til os på telefonen 50 111 333 eller skrive en mail til RA@RuneA.dk.

Vores tømrer services

Vi tilbyder dig som kunde en bred vifte af service ydelser, så du ikke skal have fat i flere samarbejdspartnere til dit byggeprojekt. Vores kerneområder indebærer.: 

Tagrenovering
Vinduer og døre
Træterrasse
Renovering

Står din tømreropgave ikke på listen, så er du altid velkommen til at ringe til os for yderligere spørgsmål. Hos Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester ApS, sidder vi altid klar til at give dig en faglig rådgivning på din opgave. Vi sørger for at sammensætte et skræddersyet tilbud, så du som kunde modtager den helt rigtige pris. 

Tømrerfirma i Nordsjælland

Vi udfører tømrer arbejde i Nordsjælland mere specifikt i Halsnæs Kommune:

– Frederiksværk
– Halsnæs
– Hundested
– Liseleje
– Melby
– Ølsted
– Asserbo

Bor du udenfor disse byer, så hører vi stadig gerne fra dig!

Kontakt din lokale tømrer i dag

Som din lokale tømrer-/snedker i Frederikssund, Halsnæs, Hillerød og Gribskov kommune hjælper vi både privat- og erhvervskunder i omegn. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din næste byggeopgave.

Vi giver selvfølgelig god vejledning og rådgivning, så du kan få dækket dine behov og ønsker bedst muligt.

Rune Andersen Tømrer og Snedkermester ApS