Tømrer Halsnæs

Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester ApS holder til i Halsnæs kommune.

Kontakt os for hjælp til tømrer og snedkerarbejde.

Rune Andersen er din lokale tømrer i Halsnæs

Er du på udkig efter en tømrer i Halsnæs til dit næste byggeprojekt? Hos Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester ApS, varetager vi alle opgaver uanset størrelse og omfanget på opgaven. Som din trofaste tømrer står vi til din rådighed. Vi sørger for at skabe en gennemsigtig kommunikation, så du kan følge med på hele rejsen af dit byggeprojekt. 

Vi varetager alle former for tømrer opgaver både private og erhvervskunder i Nordjylland. Uanset hvilken opgave du har i skuffen, så hjælper vi gerne med at realisere dit byggeprojekt. Om det er en lille eller stor opgave, så kan du trygt regne med at vi udføre opgaven efter dine behov og ønsker.

Som din lokal tømrer i Halsnæs og omegn, kan du altid tage kontakt til os på telefonen 50 111 333 eller skrive en mail til RA@RuneA.dk

Vores tømrer services

Vi tilbyder dig som kunde en bred vifte af service ydelser, så du ikke skal have fat i flere samarbejdspartnere til dit byggeprojekt. Vores kerneområder indebærer.: 

Tagrenovering
Vinduer og døre
Træterrasse
Renovering

Står din tømreropgave ikke for oven, så er du altid velkommen til at ringe til os for yderligere spørgsmål. Hos Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester sidder vi altid klar til at give dig en personlig rådgivning på din opgave, til den helt rigtige pris. 

Tømrerfirma i Nordsjælland

Vi udfører tømrerarbejde i Nordsjælland mere specifikt i FrederikssundHalsnæsHillerød og Gribskov kommune. 
– Frederiksværk
– Halsnæs
– Hundested
– Liseleje
– Melby
– Ølsted
– Asserbo

Bor du udenfor disse byer, så hører vi stadig gerne fra dig!

Kontakt din lokale tømrer i dag

Som din lokale tømrer-/snedker i Halsnæs kommune hjælper vi både privat- og erhvervskunder i omegn. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din næste byggeopgave.

Vi giver selvfølgelig en god vejledning og rådgivning, så du kan få dækket dine behov og ønsker bedst muligt.

Rune Andersen Tømrer og Snedkermester ApS