Renovering

Vi er dit lokale tømrerfirma i Halsnæs kommune

Renovering til private og erhvervskunder

Vi renoverer alt lige fra badeværelse, køkken og kælder til hus, sommerhus og alt i mellem. Vi kan klare selv de mest udfordrende opgaver for både privat og erhvervskunder. Dermed skal du ikke ud og ordne aftaler og kommunikere med forskellige entreprenører, hvilket sparer dig for både tid og besvær.

Vi betjener området Frederiksværk og omegn, med andre ord hele Halsnæs kommune. Når vi renoverer, tager vi altid afsæt i de potentialer, det enkelte rum indebærer. Det kombinerer vi selvfølgelig med dine ønsker og behov, men hos os er vi ikke bange for at give vores mening til kende, både håndværksmæssigt men også æstetisk.

Ring til os allerede i dag hvis du skal have lavet en tilbygning, ombygning, eller nybyg og få startet dialogen omkring dit næste byggeprojekt. 

Vi kan fanges på telefonen 50 111 333 eller på mail RA@RuneA.dk.

Hvad koster renovering af hus?

Der findes ingen fastlagte prislister, når der er tale om renovering af bolig. Bygningens stand varierer meget fra bygning til bygning, hvorfor ingen opgaver er ens. Dette har betydning for, hvor meget der skal renoveres, og hvad du ønsker, slutresultatet skal være.

Ydermere handler det lige så meget om de materialer, du vælger, der bl.a. vil have en samlet afgørelse på prisen.

Kundeudtalelser

Lad os hjælpe dig med dit næste byggeprojekt

Om du skal have foretaget et mindre arbejde eller en gennemgribende renovering af hele dit hus, sommerhus, villa eller noget helt tredje, står vi klar til hjælpe. Vi dækker både Frederiksværk, Hundested, Halsnæs og hele det omkringliggende område.

Vi hjælper både privat og erhvervskunder med renovering af badeværelse, køkken, kælder og meget mere.