Tømrer Ølsted

Vi er din lokale tømrer i Ølsted.

Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester ApS holder til i Halsnæs kommune.

Rune Andersen er din lokale tømrermester i Ølsted

Har du brug for en tømrer i Ølsted til at varetage dit næste byggeprojekt? Hos Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester varetager vi alle opgaver uanset størrelse og omfanget på opgaven. Som din pålidelige tømrer står vi til din rådighed. Vi sørger for at skabe en gennemsigtig kommunikation, så du kan følge med på hvert enkelt trin af dit byggeprojekt. 

Vi varetager alle former for tømrer opgaver både for privat- og erhvervskunder i Ølsted og omegn. Uanset hvor stor og kompliceret tømrer opgaven er, så hjælper vi gerne med at virkeliggøre dit byggeprojekt. Som din samarbejdspartner, kan du trygt regne med at vi udføre opgaven efter dine behov og ønsker.

Som din lokal tømrer i Ølsted og omegn, kan du altid tage kontakt til os på telefonen 50 111 333 eller sende en mail til RA@RuneA.dk.

Vores tømrer services

Vi tilbyder dig som kunde en bred vifte af service ydelser, så du ikke skal have fat i flere samarbejdspartnere til dit byggeprojekt. Vores kerneområder indebærer.: 

Tagrenovering
Vinduer og døre
Træterrasse
Renovering

Står din tømreropgave ikke på listen, så er du altid velkommen til at ringe til os for yderligere spørgsmål. Hos Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester ApS, sidder vi altid klar til at give dig en faglig rådgivning på din opgave. Vi sørger for at sammensætte et skræddersyet tilbud, så du som kunde modtager den helt rigtige pris. 

Tømrerfirma i Nordsjælland

Vi udfører tømrerarbejde i Nordsjælland mere specifikt i Halsnæs, Gribskov, Frederikssund og Hillerød Kommune.
– Frederiksværk
– Halsnæs
– Hundested
– Liseleje
– Melby
– Ølsted
– Asserbo

Bor du udenfor disse byer, så hører vi stadig gerne fra dig!

Rune Andersen Tømrer og Snedkermester ApS

Kontakt din lokale tømrer i Ølsted

Som din lokale tømrer-/snedker i Halsnæs kommune hjælper vi både privat- og erhvervskunder i omegn. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din næste byggeopgave.

Vi giver selvfølgelig en god vejledning og rådgivning, så du kan få dækket dine behov og ønsker bedst muligt.