Tagrenovering i Halsnæs og omegn

Vi tilbyder tagrenovering af alle typer tag i hele Halsnæs kommune

Trænger din bolig til et nyt tag?

Taget er en meget vigtig del af bl.a. dit hus, sommerhus og lejlighed. Taget forhindrer regn og fugt i at komme ind fra oven, og derfor forhindrer det fugtskader i din bolig. Desuden hjælper taget ligeledes med at holde på varmen i bygningen. Du kan derfor med en tagrenovering både spare på varmeregningen, mens du samtidig skåner miljøet.

Vi hjælper både privat og erhvervskunder med tagrenovering. Hvis du har spørgsmål, eller har lyst til at høre mere, kan vi kontaktes på 50 111 333 eller skriv en mail til RA@RuneA.dk.

Nyt tag i alle typer

Vi har erfaringen til at arbejde med flere forskellige materialer. Uanset hvilken type tag du ønsker, kan vi hjælpe dig med at komme i mål med et nyt tag. Vi tilbyder tagrenovering i bl.a. disse materialer.

Vi udfører tagrenovering i Frederiksværk og omegn

Vores primære fokusområde er Halsnæs kommune i Nordsjælland. Her udfører vi renovering af tag for både private og erhvervskunder, og for alle slags boligtyper uanset, om der er tale om en villa, sommerhus eller lejligheder.

Har du spørgsmål til arbejdsområder, så tag kontakt til os.

Tagrenovering pris

Er du på udkig efter et tilbud på din tagudskiftning, så kontakt os på 50 111 333 eller skriv til os på RA@RuneA.dk.

Vi kan ikke på forhånd sige, hvad det vil koste dig, da det kommer an på opgavens omfang og hvilke materialer du vælger. Er der tale om en mindre reparation af tag, eller er der tale om et helt nyt tag? Det er noget, vi kan tale om, efter vi har vurderet tagets tilstand og dine ønsker.

Kundeudtalelser